Spørgsmål? Ring til os på (+45) 96 55 44 35 eller e-mail på: [email protected]

15/01/2024

Ørbæk Ventilation A/S præsenterer ny direktør: Anders Busk Nielsen
 
Ørbæk Ventilation A/S, en førende leverandør inden for produktion og salg af ventilationskanaler, rør og fittings, annoncerer med stor glæde udnævnelsen af ​​Anders Busk Nielsen som ny direktør, med virkning fra 1. marts 2024.

Anders Busk Nielsen overtager direktørrollen fra Lasse Meik Nielsen, som efter eget ønske har valgt at træde tilbage fra direktørstillingen for, at fortsætte i en ny stilling som projektchef.
 
Inden sin tiltrædelse som direktør for Ørbæk Ventilation A/S, har Anders Busk Nielsen haft nøglepositioner i forskellige virksomheder, hvor han har demonstreret en dyb forståelse for den relevante branches udfordringer og muligheder.

Hans omfattende faglige baggrund og dedikation til samarbejde og arbejdsglæde, gør ham til den ideelle kandidat til at lede Ørbæk Ventilation A/S videre i den fortsatte vækstrejse.
 
“Jeg er begejstret for at tage roret som direktør for Ørbæk Ventilation A/S,” udtaler Anders Busk Nielsen. “Jeg ser frem til at arbejde sammen med det dygtige team her for at styrke vores position i markedet og fortsætte med at levere højkvalitetsprodukter og -løsninger til vores kunder.”
 
Ørbæk Ventilation A/S ser positivt frem til den kommende periode under Anders Busk Nielsens ledelse og forventer at opretholde og styrke sin position som en af branchens førende aktører.
  
For yderligere information, bedes du kontakte:
 
Bestyrelsesformand
Nicolai Holm Jensen
Mail: [email protected]
Tlf.nr: 21600991

1679051806421

Seneste nyt

15/01/2024

Ørbæk Ventilation A/S præsenterer ny direktør: Anders Busk Nielsen   Ørbæk Ventilation A/S, en førende leverandør inden for produktion og salg af v...

Læs hele nyheden
10/08/2023

Ventilationsmontørens dag 2023 Fredag d. 1. september afholder Ørbæk Ventilation A/S igen vores årlige ventilationsmontørens dag. Vi glæder os til a...

Læs hele nyheden
03/01/2023
Ørbæk og Sabetoflex fejrer nytår med gode priser

Ørbæk Ventilation og Sabetoflex sparker 2023 i gang med en nytårskampagne for at fejre vores fælles stand på VVS-messen i Odense. ...

Læs hele nyheden
SE ALLE NYHEDER

Interesseret i at høre mere?

Har du spørgsmål, ønsker til en ordre eller andet, står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig.

KONTAKT OS